Idsard Septer

De enerverende wereld van de verzamelobjecten. Idsard Septer wist als student Fysische Geografie aan de Universiteit Utrecht niet dat hij daar terecht zou komen. Maar studievrienden Jacco Scheper en Huib Pelzer vroegen hem in 1999 om bij hun toen kersverse veilinghuis te komen werken.

Zo startte een carrière van nu alweer meer dan twintig jaar taxeren, verkavelen en adviseren (bijvoorbeeld over het ‘graden’ van munten). Idsard mag graag collecties op orde en in kaart brengen. Hij heeft een scherp oog voor het unieke tussen het algemene.

Zijn brede expertise strekt zich uit van Nederlandse postzegels – die hij zelf in zijn jeugd verzamelde – tot wereldmunten: een categorie waarop hij tegenwoordig focust. Reden waarom hij regelmatig diverse Europese beurzen bezoekt om bijzondere objecten en collecties op te sporen.

Het spreekt hem aan te werken voor het sterke merk Heritage Auctions en daarmee klanten in heel Europa kansen te kunnen bieden. 

Ervaring als taxateur

20+ jaar

Specialismen

Munten wereld, postzegels en ansichtkaarten

Talen

Engels, Duits, Nederlands

Quote

“Mooi om te mogen meegroeien en -bloeien met een uniek bedrijf. En wij zijn nog lang niet uitgegroeid.”

Contact

T: +32-(0)2-2040140

Mail Idsard

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun services.