Waarom Heritage Europe?

De vier redenen om voor ons te kiezen:
 

1. Hoogste opbrengsten

Onze veilingen bieden toegang tot de voor u gunstigste markt, nationaal en internationaal, offline en online. Via onze offline veilingen bereikt u de topkopers die de stukken vooraf willen bekijken. Terwijl u via onze online kanalen toegang heeft tot een zeer brede schare potentiële kopers.

Met ons online bereik onderscheiden wij ons. Want via onze platformen bereikt u tot meer dan 1,3 miljoen verzamelaars. Geen enkel ander veilinghuis heeft zo’n groot klantenbestand. Dankzij de combinatie van offline en online en het topbereik realiseren wij de hoogste opbrengsten. Dit blijkt ook uit records in binnen- en buitenland. 

2. Gratis en vrijblijvend waardevol advies

Uw unieke stukken en/of de door u zorgvuldig samengestelde collectie verdienen de volle aandacht. Wij schatten ze op waarde. Bij ons kunt u rekenen op een gratis en vrijblijvende taxatie door een topexpert met een groot netwerk van collega-experts. Onze experts adviseren u eerlijk en laten u vrij in uw keuze. 

3. Betrouwbaar en gepassioneerd vakmanschap

U doet zaken met een integer, servicegericht en solide familiebedrijf met een lange historie. Een bedrijf dat waarde hecht aan zijn reputatie en ook oog heeft voor andere dan financiële argumenten. Een bedrijf van verzamelaars voor verzamelaars. Bij ons bevinden uw stukken zich in professionele handen. Wij beschrijven en verkavelen ze op zorgvuldige en vakkundige wijze en waken over de kwaliteit.

4. Maximale zekerheid

Bij Heritage Auctions Europe bent u zeker van uw zaak. We garanderen een 100 procent verkoopscore. Alle inzendingen zijn voor 100 procent allrisk verzekerd. Ook garanderen we kopers de echtheid van hun aankoop.

Gratis taxatiedagen voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en sieraden in Zaventem op 22 en 23 juni

 

Die lade met wat oude sieraden en goud, is dat nog wat waard? Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, oud papiergeld, gouden sieraden of oud zilver. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Belgium in Zaventem GRATIS TAXATIEDAGEN op woensdag en donderdag 22 en 23 juni. Wie deze dagen zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 10.00 en 16.00 uur terecht aan de Leuvensesteenweg 509, 1930 Zaventem. Kom langs op deze gezellige dagen en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Voor meer inlichtingen: +32-2-2040140.

 

Kunt u niet op deze dagen? Voor de rest van de week gratis taxaties op afspraak!

 

Kom langs

Akio Seki uit Japan verkocht zijn VOC muntencollectie via Heritage
 

“In 2018 nam ik de moeilijkste beslissing in mijn vijfenvijftigjarige verzamelloopbaan: de verkoop van mijn muntencollectie VOC en Nederlands-Indië. Als je zoiets dierbaars verkoopt, wil je advies van een deskundige die je vertrouwt. Ik koos voor Jacco Scheper van Heritage Auctions Europe met wie ik al tien jaar een goede band heb. Ik kende hem en zijn bedrijf als professioneel, recht-door-zee en klantvriendelijk. Ik nodigde Jacco uit om naar Tokyo te komen voor advies. Hij raadde mij aan mijn verzameling te laten veilen door Heritage Auctions New York. Dat bleek een schot in de roos.

De opbrengst op de veiling van begin januari 2019 overtrof alle verwachtingen. Het tilde de markt in koloniale munten zelfs naar een hoger plan. Mijn gouden VOC-Ducaton 1728 Holland, bijvoorbeeld, leverde maar liefst 336.000 dollar op. Na die piekervaring besloot ik ook mijn collectie plantage-tokens uit Nederlands-Indië via de muntenveiling van Heritage Auctions Europe te verkopen. Die verkoop eind november 2020 in IJsselstein was opnieuw een vlekkeloze veilingervaring.”

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun services.